Private lease in opkomst

Private lease is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Voorheen werd alleen zakelijk een auto geleased, maar tegenwoordig is privé leasen voor veel mensen een uitkomst. Waarom niet gewoon zelf een auto kopen in plaats van een auto leasen? In dit artikel gaan we verder in op deze vraagstelling.

Een mooie auto bezitten is voor veel mensen één van de belangrijkste dingen in het leven. Echter, wat te denken van onverwachte reparaties, torenhoge afschrijvingen, terugkerende kosten zoals wegenbelasting, verzekering en nog vele andere onvoorziene kosten. Private lease biedt hierin uitkomst, door een vast bedrag per maand te hanteren waarin alles is inbegrepen. Zo is de wegenbelasting, verzekering, afschrijving, onderhoud, 24/7 pechhulp en gratis vervangend vervoer bij schade en pech inbegrepen. Hierdoor weet men precies waar hij of zij aan toe is iedere maand, wat voor veel mensen een fijn gevoel is.

Door de aantrekkende private lease markt zijn tientallen leasemaatschappijen begonnen gericht op de private lease markt. Met andere woorden, door de bomen ziet u het bos niet meer. Welke leasemaatschappij is nou geschikt en wat zijn de voor- en nadelen tussen verschillende leasemaatschappijen?

Leasevergelijker Mijnprivatelease.com biedt hierin uitkomst door alleen betrouwbare leasemaatschappijen op een rijtje te zetten voor u. Alle leasemaatschappijen die op deze website staan beschikken over een keurmerk waardoor u altijd verzekerd bent van een All-in- bedrag per maand met geen bijkomende kosten. U kunt op deze website uw budget aangeven en de gewenste looptijd en krijgt vervolgens de gewenste resultaten op een rijtje. Wilt u vervolgens meer informatie of een offerte aanvragen dan kan u klikken op de desbetreffende auto die u wilt en de bijbehorende leasemaatschappij en u wordt doorverwezen naar desbetreffende leasemaatschappij.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YOU MAY LIKE