Wat doen we

OPLOSSING GERICHT VERZEKERD DENKEN

autoaanvraag.nl adviseert ook een beperkte groep particulieren. Dat zijn over het algemeen relaties die het op prijs stellen dat er iemand op de hoogte is van hun financiële situatie, met hen meedenkt en hen volledig onafhankelijk van de verzekeraar adviseert en helpt bij het nemen van beslissingen. Wij adviseren vanuit één uitgangspunt en dat bent u!.

WE HEBBEN CONTACTEN MET S WERELDS MEEST GEAVANCEERDE BEDRIJVEN

We hebben een uitstekende werkrelatie met alle gerenommeerde verzekeraars. Ze hebben consequent aangetoond dat ze de meest hoogwaardige klantenservice en professionaliteit bieden en één van de grootste verdelers van onze service zijn geworden in de regio.

ONZE OPZET IS HET OM EEN DEGELIJK NEDERLANDS PRODUCT AAN TE BIEDEN

We willen een vooruitstrevende en betrouwbare partner zijn voor zijn dealers op het gebied van verzekeringsproducten en diensten. Doordat onze medewerkers voortdurend worden getraind om een brede reeks producten en diensten van aan te bieden, kunnen wij onze dealers maximaal adviseren en ondersteunen. Op deze manier zijn wij in staat om de markt topkwaliteit producten, een degelijk advies en uitstekende service te bieden.